Haal je griezelpak maar uit de kast en vraag of de spoken te voorschijn komen, want Voorhout maakt zich weer op voor Halloween. Inwoners versieren de voortuinen en de ondernemers de etalages, ieder in eigen stijl maar met 1 doel; de Voorhoutse kinderen laten genieten van de Halloween.

Waar deze poster hangt kun je een deelnameformulier halen voor de Halloween speurtocht & etalagewedstrijd die wordt georganiseerd door de lokale winkeliersverenging.

Halloween Speurtocht

Van 22 tot en met 29 oktober kun je de afbeeldingen op het deelnameformulier zoeken achter de ramen van de versierde etalages en entrees van de Voorhoutse winkels, horecazaken en sportscholen.

Noteer de letter bij het cijfer en er ontstaat een woord. Doe het ingevulde deelnameformulier in de speciale Halloween-ton(voor 3 november bij Bakker Ammerlaan, Primera of Bakker Oosthout en maak kans op een cadeau t.w.v. 50 euro van Primera. De Prijsuitreiking is rond 5 november.

Etalage wedstrijd

Bekijk de etalages van de ondernemers aan de Herenstraat, Jacoba van Beierenhof & Oosthoutlaan. Laat ons via het deelnameformulier weten welke ondernemer volgens jou de best versierde etalage of entree heeft. Lever de kaart in voor 3 november bij Bakker Ammerlaan, Primera of Bakker Oosthout en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 25 euro van Sjaak’s Hobbyshop.

Niet in de gelegenheid om een deelnameformulier bij één van de winkels, horecazaken of sportscholen te halen, download hier het formulier en print het zelf uit.

Trick or Treat

Op zaterdag 29 oktober mogen de kinderen overdag bij de winkels, spotscholen en horeca waar de halloween poster hangt langs gaan om snoep op te halen. Vergeet niet je meest enge outfit aan te trekken! 👻👹👽🦹‍♀️🧛‍♀️

Waar vind je de versierde huizen

Op zaterdagavond 29 oktober kunnen de kinderen en hun begeleiders tussen 18.30 en 21.00 uur langsgaan bij de vele versierde tuinen en huizen in Voorhout. Deze staan vermeld op de speciale digitale Halloween google kaart. Klik hier om te zien welke huizen/tuinen al meedoen aan Halloween in Voorhout. Wil je ook meedoen? Je kan jouw adres opgeven via halloween.voorhout@ziggo.nl

Halloween stenen

Stenen beschilderen en deze verspreiden in het dorp is momenteel een rage. De schilders zijn alweer druk bezig met de spannendste creaties. Heb je een steen gevonden, maak er een foto van en post deze op de facebookpagina Halloween Voorhout 2022 of Happy Stones/kei tof voorhout 2215/2216

Overige Halloween activiteiten in Voorhout

Kijk op de facebook pagina Halloween Voorhout 2022 voor alle andere Halloween activiteiten die georganiseerd worden in Voorhout tijdens de herfstvakantie. Organiseer jij een activiteit, post dan een bericht op deze pagina.