In 2022 wil de gemeente Teylingen mantelzorgers opnieuw een blijk van waardering geven. Het is belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en daar waardering voor krijgen, omdat ze het verdienen. Het compliment wordt uitgekeerd in de vorm van een VVV cadeaubon* óf een HLT cadeaubon* ter waarde van € 100,00-

Mantelzorg overkomt je

Je hebt een emotionele band met degene die zorg nodig heeft. Mantelzorg kan veel voldoening geven, maar het is niet altijd makkelijk om voor een naaste te zorgen. Ben je mantelzorger en zorg je al voor een langere tijd, onbetaald voor een naaste die langdurig ziek is? Dan kun je in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment!

Kom jij in aanmerking?

Mantelzorg vindt meestal thuis plaats, maar kan ook gegeven worden in het ziekenhuis of in een verzorgings- verpleeghuis. Mantelzorgers zijn er in alle leeftijden. Klik hier hoe je het mantelzorgcompliment aan kunt vragen.

HLT cadeaubon

Dit zijn 4 bonnen van €25,- die je kunt besteden bij diverse restaurants of winkels bij lokale ondernemers is Teylingen, Lisse en Hillegom. Ruime keuze, dichtbij huis en je steunt de lokale ondernemers!